DIENSTEN

Speciaal voor de particuliere markt heeft Gils Kozijnen een concept ontwikkeld: Gils Totaal Service, deze service richt zich primair op de particuliere markt. Stelt u zich eens voor: uw woning is toe aan nieuwe kozijnen, ramen, deuren of eventueel ander timmerwerk. Maar zelf heeft u niet de tijd of zin om dit zelf allemaal te organiseren met de verschillende bedrijven die hier bij komen kijken.
Gils Kozijnen regelt het van A tot Z, één telefoontje naar ons is voldoende om het hele proces in gang te zetten. Wij volgen een 10 stappenplan, zodat er niks wordt vergeten en alles duidelijk is voor u als opdrachtgever en ons:

Voorbereiding:

  1. Er wordt op de locatie ingemeten, er wordt desgewenst advies op maat gegeven.
  2. U ontvangt een gespecificeerde offerte incl. de tekeningen in huis.
  3. Is de offerte passend voor u, wordt er opdracht verleend.

Productie:

  1. De kozijnen worden voor een extra controle nogmaals ingemeten, voor de exacte maatvoering op de millimeter nauwkeurig.
  2. Timmerwerk wordt in onze eigen machinale timmerfabriek geproduceerd.
  3. Timmerwerk wordt afgewerkt, en eventuele beglazing wordt besteld.
  4. De afspraak voor de montage wordt met u gemaakt.

Levering:

  1. Het timmerwerk, eventueel de beglazing wordt gemonteerd en afgekit. Al het timmerwerk wordt afgewerkt. Bestaande uit aftimmeringen aan de binnen en eventueel buitenzijde.
  2. Eventueel schilderwerk, wat na montage gebeuren moet, is ook bij Gils Kozijnen onder te brengen als aanvulling op het al complete totaalpakket.
  3. Opleverfase, de kozijnen of eventueel ander timmerwerk is door ons gemonteerd en u loopt met een van onze medewerkers alles bij langs om te kijken of het timmerwerk volgens afspraak is gemonteerd.